Registracija
Forum
angribirds

Igra Angri Birds vesolje. Pomagaj ptičkom Angry Birds uničiti vse sovražnike in z fračo sestreli vse nasprotnike. Ob upoštevanju zakonov fizike je igra zelo zabavna.

Preberi več »

Oglej si sliko desno in nato s koščki puzzlov sestavi celotno sestavljanko. Zabavaj se s sestavljanko!

Preberi več »

Igraj spletni poker proti pravim nasprotnikom. Lahko igraš posamezno poker igro ali poker tournament.

Preberi več »

Igrica pet v vrsto. Postavljaš modre ali rdeče krogce na polja, tako da postaviš v vodoravno ali navpično ali diagonalno vrsto pet svojih krogcev. Vsi igralci so v živo igralci, ki so prav tako povezani preko, spleta kot ti.

Preberi več »

Planet Plesa ali Disco Planet je planet kjer vsi plešejo. Udeleži se tekmovanja izbiraj glasbo in pleši po glasbi. Če si dober plesalec se uvrstiš v naslednji krog, dokler ne prepleše vseh plesov. V igri sodelujejo pravi ljudje, ki so prav tako kot ti preko neta povezani v igrico plesa. Po tekočem traku ti prihajajo […]

Preberi več »

Motocross Nitro je dirkaška igra z motocross motorjem. Nauči se vseh vragolij in akrobacij in zmagaj v vseh tokmovanjih v dirki z cross motorjem. Za vožnjo uporabljaj tipke W,A,S,D za akrobacije pa jih kombiniraj z tipkami Z,X,C Nitro pospešek imaš z tipko space Za vožnjo uporabljaj tipke W,A,S,D za akrobacije pa jih kombiniraj z tipkami […]

Preberi več »

Streljaška igra simulacije tanka. Voziš tank in streljaš nasprotnike v tankovski, streljaški vojni igrici. Z tipko X izbereš orožje Z levo miškino tipko streljaš Ne pozabi uničiti vseh radarjev.

Preberi več »

Zabavna igra, zombiji dirkajo z gokardi. Nabiraj dobrote, uporabljaj trike, obstreljuj sovražnike in pripelji prvi v cilj.

Preberi več »
warcopter1

Upravljaš mitraljez in raketometalec v vojaškem helikopterjo. Bojuj se proti terorizmu in uniči vse sovražnike. Z tipko X izbiraš orožje, z miško in levo miškino tipko pa streljaš.

Preberi več »

Marec 1942, kritična točka v drugi svetovni vojni. Nacisti se pomikajo proti novi zbirni toči. Zavezniške sile so se zbrale in morajo za vsako ceno preprečiti nacistom premik. Izbran si za samostojno vojaško akcijo z novim vojaškim lovcem. ========= Puščica navzgor za dvig Puščica navzdol spust A streljaš S odvržeš bombo E se katapultiraš iz […]

Preberi več »

To je igra spomina. Igra ujemanje ploščic. Za igranje uporabi miško in odpiraj ploščice. Izberi pare sličic, ki se ujemajo. Moraš biti hiter, kajti čas se ti odšteva.

Preberi več »

Lovi ribice in hrani kovinsko pošast. V pravem trenutku klikni z miško da sprožiš trnek, da uloviš ribico in tudi razne bonuse. Nato spet sprožiš trnek da ribico preneseš v pošast in jo tako nahraniš.

Preberi več »

Gotof je ! Si nezadovoljen z našimi politiki? Pokaži svoje nezadovoljstvo in uniči slabe in nepriljubljene politike v naši državi. Z metanjem paradižnikov izrazi svoje nezadovoljstvo proti pokvarjenim politikom. S fračo in paradižnikom obstreljuj politika in ga uniči.

Preberi več »

Robotski tanki – Robotanks, Premikaš se levo desno s smernima tipkama, streljaš pa z miško. Uniči vse sovražnike in se prebijaj na naslednjo stopnjo.

Preberi več »

Prižgi žarnico, tako da najdeš pot med žarnico in baterijo. Obračaj pot z klikanjem na kvadratke.

Preberi več »

Stiskaj dolgo tipko (space) da se mehurček dviguje. levo in desno ga usmerjaš z smernima tipkama.

Preberi več »

Dogfight – Letiš z dvokrilcem iz druge svetovne vojne in seveda sestreljuješ nasprotnike.

Preberi več »

Si kdaj poiskušala obleci par v zimski modi 2013? Biti moraš resnično nežna, udobna in stilska v teh oblekah za to sesono. Poiskusi obleči te obleke v tej kolekciji in potem boš verjela mojim besedam.

Preberi več »

Pobarvaj hecno ovčko. Ovcko lahko pobarvaš z pripravljenimi barvami ali izbereš katero svojo priljubljeno barvo. Zabavaj se!

Preberi več »

To je streljaška igra, ki se imenuje Gangsta City. Avto upravljaš z tipkami AWSD z klikom na levin miškin gumbek pa streljaš druge avtomobile. Zbiraj točke in zasluži denar, da lahko kupiš močnejša orožja. Levi klik – streljaš Klik na ikonico pištola – odpreš trgovino z orožjem Dvojni klik na orožje – kupiš orožje

Preberi več »

Najnovejše igre - nove igre

ChatClick here to chat!+